En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Ev bark ve büro kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Bu esnada elektrikler gitti. âlemı dolu tütün sardı. Muhasebenin indinde kâin ofisten kat taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu bapnın anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı cep telefonu ışığıyla bulunduğu yerden aldım. Kapıyı açarken Alp ve Esen taliıma geldi. Kapıyı açıp kendimizi dünyaarı attık. İş yeri içinde yoğun duman ve ateş olması cihetiyle bâtıneriye girip müdahalede bulunamadık. İş yeterli bulunmuş olduğum tam dâhileride kimlerin bulunduğundan haberim yoktu" diye süjeştu.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda kompetan olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme anlamsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

29 kişinin can verdiği yangının eksper raporunda korkunç detay: Çıkış bapsı kapalı yangın sistemi çkırmızıışmıyor

Yangın ve ivedili mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna mümasil. 

Kapının kilidini heveslian degaje tevdi sistemini etkinleştirmek karınin bir mobil aparey, anahtarlık veya erişim kartları kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların Yangın Kapısı en makro üstünlükı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Özellikle zaruri olan çıkış kapılarının kapalı başüstüneğu ve bu durumun faciayı elan da derinleştirdiği rapor edildi.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Alay konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page